Johannaweg 8b, 7555CM Hengelo 06 14 41 85 03 info@beautysalon-sasa.nl

Shiatsu stoelmassage 20 minuten (€25)

Massages als onderdeel in uw bedrijf? Dat kan. De ervaring leert dat bedrijfsmassages een positief effect hebben op de gezondheid en arbeidsbeleving van de medewerkers.
Op korte termijn biedt het een ontspanning en verlichting en geeft het een gevoel van aandacht en waardering. De algemene effecten van regelmatige stoelmassages zijn:

- stimulerend en motiverend
- ontspannend, verkwikkend en stress verlagend
- de concentratie verbetert en bevordert de mobiliteit
- fysieke klachten doen verminderen, zoals hoofdpijn, nek, rug en schouder klachten

Na afloop van de stoelmassage voelt u zich meer ontspannen en helder, en kan men met hernieuwde energie en ontspannen geest verder.
Wat houd Shiatsu stoelmassage in? Het is een verkorte, makkelijke toepasbare vorm van de traditionele Japanse Shiatsu ( acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd). De massage wordt met kleding aan uitgevoerd.
Met behulp van duimen, vingers en handpalmen oefent de masseur druk uit op specifieke drukpunten om diverse lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Het doel is dat de energie weer door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen. Tijdens de massage leun je voorover in een comfortabele stoel speciaal ontwikkeld voor het geven van stoelmassages.
Deelname is heel laagdrempelig en geschikt voor bijna iedereen. Voordelen zijn groot: de tijdsinvestering is minimaal en een Shiatsu stoelmassage geeft je gegarandeerd nieuwe energie, ontspanning en rust.

Tarieven:

In mijn praktijk 20 min € 22,50
Op locatie in Hengelo 20 min € 25,-
Buiten Hengelo tussen 5 á 10 km 20 min € 27,50

Terug naar overzicht